Tilbage til nyheder og presse

pressemeddelelser

kompasbank opruster med erfaren virksomhedskonsulent og B2B-ekspert 

20. februar 2023

Steffen Foged Pedersen, 42 år, er tiltrådt som Director i Presales hos kompasbank. Her bliver han en del af bankens team af erhvervskunderådgivere med fokus på salgs- og forretningsudvikling samt kunderelationer. 

I den nye rolle bliver Steffen Foged Pedersen ansvarlig for den indledende kontakt til potentielle erhvervskunder i forbindelse med finansiering og erhvervslån. Hans arbejdsopgaver kommer dermed blandt andet til at bestå i at screene, analysere og identificere vækstmuligheder hos små og mellemstore virksomheder med udgangspunkt i kompasbanks eget databaserede værktøj.  Og her kommer hans mere end 20 års erfaring med B2B-salg ham til gode.

Steffen Foged Pedersen kommer senest fra en stilling som Sales Manager hos Convision, hvor han var ansvarlig for at hjælpe virksomheder med at rekruttere de rette konsulenter til større it-projekter. Tidligere har han blandt andet arbejdet som Consultancy Manager hos Fujitsu og Key Account Manager hos dba consult. 

Fritiden går med fodbold og familie. Steffen Foged Pedersen bor i Kastrup med sin kæreste Camilla og deres lille pige Karla. 

For yderligere information kontakt venligst

Kasper Kankelborg
Head of Communication & Marketing
kasper@kompasbank.dk
+45 26 13 57 71