Finansiering til små og mellemstore virksomheder

Med os får du lettere adgang til mere kapital. Vi er en dedikeret erhvervsbank, og vi er her for at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder. Vi har ingen omkostningstunge filialer eller unødvendigt bureaukrati. Til gengæld har vi dygtige rådgivere, der hjælper jer med skræddersyede finansieringsløsninger, erhvervslån, kompetent rådgivning og hurtig behandlingstid. Vores rådgivere besøger jer, så I ikke skal bruge tid på at tage i banken. 

Individuelt tilpasset finansiering | kompasbankIndividuelt tilpasset finansiering

Vi skræddersyer din finansiering, og vi finder altid en løsning, som passer til din virksomheds specifikke situation og behov.

Lokal og personlig rådgivning | kompasbankLokal og personlig rådgivning

Din lokale erhvervskundechef besøger dig i din virksomhed og møder dig i din hverdag, så du ikke skal spilde din tid på unødvendig transport.

Lånebehandling på 48 timer | kompasbankLånebehandling på 48 timer

Ønsker du et lån, står vi til rådighed 24/7. Så snart dine behov er afklaret, står vi klar med en løsning inden for 48 timer. Så kan du hurtigt fokusere på at drive din virksomhed.

Fleksible og skræddersyede erhvervslån til forskellige behov | kompasbank

Erhvervslån

Fleksible og skræddersyede erhvervslån til forskellige behov

Vi hjælper virksomheder til at opnå deres fulde potentiale gennem finansiering af vækstplaner. Vores finansieringsløsninger er skræddersyet til din virksomheds behov og består typisk af erhvervslån mellem DKK 500.000 og DKK 25.000.000.

Finansiering fra kompasbank bruges ofte til:

  • Bedre kapitalstruktur

  • Investering i nye lokaler

  • Robotter og automatisering

  • Lagerfinansiering

  • Debitorer

  • Opkøb og ejerskifte

  • Grøn omstilling

Bliv erhvervskunde hos kompasbank | kompasbank

Finansiering

Bliv erhvervskunde hos kompasbank

Processen er lige til. Du booker et møde og får herefter besøg af en af vores regionale erhvervskundechefer. Vi forstår, at tid er en knap ressource, og derfor gør vi alt for at være hurtige og effektive i en låneproces. Vi kan handle hurtigt og have en løsning klar til dig inden for 48 timer.

Med kompasbank fik vi optimeret vores kapitalstruktur, så vores finansieringsomkostninger på tværs af alle kilder blev billigere. Dertil er vi med finansieringen fra kompasbank kommet hurtigere i mål med udvidelsen af vores skoleprojekt, hvor vi er gået fra at være en ren efterskole til nu at være en kombineret fri- og efterskole, samtidigt med at vi med kompasbank som en ekstra bank har haft råderum til at rykke på nogle gunstige muligheder, som pludselig er opstået.

Svend Andersen

Forretningsfører Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen i Hørning

Vi har haft stor glæde af både finansieringen og rådgivningen fra kompasbank. Udover at kunne igangsætte en masse gode tiltag, har vi fået konkret sparring i forhold til udviklingen af vores forretning. Jeppe har blandt andet deltaget på et strategimøde, hvor han bidrog med en række konkrete forslag, som vi nu er ved at implementere.

Marinus Nielsen

Adm. direktør & Ejer, Dansk Skruefundament ApS

Det var helt tydeligt, at kompasbank forstod vores forretning og behov. Og det gik enormt hurtigt fra idé til møde til et faktisk tilbud. Det betød rigtigt meget for os på det tidspunkt, så vi kunne høste de vækstmuligheder, vi havde sat gang i med vores strategi.

Henrik Tøth Jensen

Adm. direktør og medejer, FB Trading ApS

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Med kompasbank fik vi en god og langsigtet finansieringspakke, der forberede vores likviditet og styrkede vores vækstmuligheder fremadrettet. Processen med kompasbank har været rigtig god, og er blevet håndteret professionelt og med den hastighed, vi havde behov for.

Martin Kragh

Adm. direktør, Nito A/S

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder. De må være Danmarks hurtigste erhvervsbank.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Vi giver dig en bedre og hurtigere service | kompasbank

Hvorfor vælge kompasbank til dit erhvervslån?

Vi har opbygget vores egen digitale infrastruktur fra bunden – helt uafhængigt af eksisterende strukturer og processer. Det giver os mulighed for at optimere vores arbejdsgange, hvilket ene og alene har til hensigt at give dig en bedre og hurtigere service.

Behandlingstid på under 48 timer | kompasbank

Hurtig behandlingstid

Du starter ved at booke et møde med en af vores erhvervsrådgivere. I gennemgår sammen din virksomheds behov og muligheder for finansiering. Herefter har vi en løsning indenfor 48 timer, så du hurtigt kan komme videre med din forretning.

Et landsdækkende netværk 
af lokale erhvervsrådgivere | kompasbank

Vores erfarne team dækker hele landet

Vores team af lokale rådgivere møder dig ude i din virksomhed. Det gør de for at servicere dig på den bedst mulige måde og spare din tid. Og fordi vi skaber de bedste resultater, når vi gør tingene sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.