Vi hjælper SMV'er med at forløse deres fulde potentiale

Små og mellemstore virksomheder skaber vækst, jobs og bidrager til nytænkning og innovation. De fortjener en bank, der agerer hurtigt og proaktivt på deres præmisser – og ikke omvendt. 

En bank, der forstår, at virksomheder er forskellige og har forskellige behov. Og en bank, der tilpasser løsningerne og har tid, når behovet er der, og mulighederne skal indfries. 

Derfor har vi skabt kompasbank – fremtidens erhvervsbank til små og mellemstore virksomheder. Vi bruger data og teknologi til at tilbyde bedre rådgivning, hurtigere svar på låneansøgninger og skræddersyet erhvervslån, så SMV'er kan få den finansiering, der skal til for at indfri deres fulde potentiale.

kompasbank hjælper SMV'er med at forløse deres fulde potentiale | kompasbank
Attraktive og fleksible erhvervslån | kompasbank

Erhvervslån

Attraktive og fleksible erhvervslån til små og mellemstore virksomheder

Hos kompasbank tilbyder vi attraktiv og fleksibel finansiering til små og mellemstore virksomheder. Skal du eksempelvis udvide produktionen, udskifte maskiner, renovere eller købe ejendom eller skal i gang med grøn omstilling? Så kontakt os. Vi er klar til at tale om din virksomheds finansieringsbehov og rådgive om den bedste finansieringsstruktur.

Vi tilbyder blandt andet erhvervslån mellem 500.000 kr. og 25 mio. kr.

Smarte digitale løsninger til SMV'er | kompasbank

kompasbank navigator

Smarte digitale løsninger til SMV'er

Vores mission i kompasbank er at hjælpe danske SMV’er til at forløse deres fulde potentiale, og et helt centralt omdrejningspunkt, for at kunne udvikle og drive sin virksomhed smartest og mest effektivt, er anvendelsen af digitale løsninger på tværs af funktioner og forretningsområder.

Du kan få overblik over og adgang til en lang række digitale løsninger, der kan styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne på vores digitale markedsplads – kompasbank navigator.

Inspiration

Mød Danmarks sejeste SMV'er

Lad dig inspirere af, hvordan nogle af Danmarks sejeste SMV'er er i gang med at indfri deres fulde potentiale med hjælp fra kompasbank.

Ekstra kilde til finansiering | kompasbank

Ekstra kilde til finansiering

Du behøver ikke skifte bank for at få en ny bank

Intet er mere deprimerende end en god idé eller plan, der ikke bliver til noget, fordi man ikke har adgang til de rette finansieringsløsninger. Med kompasbank, som ekstra bank, undgår du at sætte din vækst på standby, samtidigt med du spreder din risiko på kapital. Vi har samlet de vigtigste informationer om kompasbank og vores løsninger i denne folder.

Med kompasbank fik vi optimeret vores kapitalstruktur, så vores finansieringsomkostninger på tværs af alle kilder blev billigere. Dertil er vi med finansieringen fra kompasbank kommet hurtigere i mål med udvidelsen af vores skoleprojekt, hvor vi er gået fra at være en ren efterskole til nu at være en kombineret fri- og efterskole, samtidigt med at vi med kompasbank som en ekstra bank har haft råderum til at rykke på nogle gunstige muligheder, som pludselig er opstået.

Svend Andersen

Forretningsfører Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen i Hørning

Vi har haft stor glæde af både finansieringen og rådgivningen fra kompasbank. Udover at kunne igangsætte en masse gode tiltag, har vi fået konkret sparring i forhold til udviklingen af vores forretning. Jeppe har blandt andet deltaget på et strategimøde, hvor han bidrog med en række konkrete forslag, som vi nu er ved at implementere.

Marinus Nielsen

Adm. direktør & Ejer, Dansk Skruefundament ApS

Det var helt tydeligt, at kompasbank forstod vores forretning og behov. Og det gik enormt hurtigt fra idé til møde til et faktisk tilbud. Det betød rigtigt meget for os på det tidspunkt, så vi kunne høste de vækstmuligheder, vi havde sat gang i med vores strategi.

Henrik Tøth Jensen

Adm. direktør og medejer, FB Trading ApS

Samarbejdet med kompasbank har gjort, at vi har haft mulighed for at følge udviklingen – og for at følge vores kunder i deres udvikling også. Vi er nødt til at blive ved med at bygge på og ikke bare stå stille og tænke, at vi er verdensmestre i dag.

Brian Bloch

Adm. direktør og ejer, Vestjysk Rustfri Montage

kompasbank var ekstremt kompetente. De gennemskuede hurtigt, hvad vi var for en virksomhed, hvad vi havde af behov og særpræg, og skruede derefter et godt tilbud om finansiering sammen til os.

Thomas Slivsgaard

Direktør, stifter og medejer, Converdan A/S

Når klatring vokser så hurtigt, som det gør, så kræver det meget af os. Lige nu så hjælper kompasbank os med det første store vækst-ryk, men på et tidspunkt når vi en tærskel, hvor vi kan selv. Og det er dét, hele samarbejdet handler om. Loftet er højt, og de står klar til at hjælpe hele vejen.

Martin Petersen

Adm. direktør, Boulders ApS

Udover at få dækket vores finansieringsbehov, så havde vi en virkelig god snak med Patrick, vores rådgiver fra kompasbank. Han forstod vores forretning og stillede nogle meget relevante spørgsmål, som vi ikke har fået før. Han bidrog med konkret rådgivning om, hvordan vi kunne løfte vores virksomhed til et nyt niveau, og fik uden tvivl skubbet os i den rigtige retning.

Christoffer Hartung Roslyng

Medstifter, Neglefeber.dk

Med kompasbank fik vi en god og langsigtet finansieringspakke, der forberede vores likviditet og styrkede vores vækstmuligheder fremadrettet. Processen med kompasbank har været rigtig god, og er blevet håndteret professionelt og med den hastighed, vi havde behov for.

Martin Kragh

Adm. direktør, Nito A/S

Nu er vi nået til et sted, hvor der er behov for ekstra kapital til at få et bedre take-off. Og det viste sig, at kompasbank passede perfekt ind. De er fokuserede på SMV'er og på at give finansiering, som blev bygget ovenpå den bankfinansiering, jeg havde i forvejen.

Palle Ejlskov

Direktør og stifter, Ejlskov A/S

Vores rådgiver Patrick kom ud til os i Ballerup. Han mødte op velforberedt med stor indsigt i vores forretning. Han stillede de rigtige spørgsmål og rådgav os fra dag ét. Efter mødet gik der kun to uger før, at lånet blev udbetalt, og efterfølgende ringede Patrick til os for at høre, om alt var som det skulle være. Jeg har ikke oplevet lignede kvalitet, hastighed og proaktivitet andre steder. De må være Danmarks hurtigste erhvervsbank.

Claus Sørensen

Økonomichef, Fitness & Healthcare Group

Væksten i Danmark er afhængig af de små og mellemstore virksomheder | kompasbank

Væksten i Danmark er afhængig af de små og mellemstore virksomheder

Der er over 225.000 små og mellemstore virksomheder i Danmark. De udgør 99 procent af alle danske virksomheder og beskæftiger tilsammen over 1 million fuldtidsansatte svarende til 64 % af beskæftigelsen.

Kilde: Eurostat

Skræddersyede finansieringsløsninger til din virksomhed | kompasbank

Vi ved, at virksomheder er forskellige

Alle virksomheder er unikke, har forskelligt fokus og forskellige måder at drive forretning på. Derfor tilbyder vi skræddersyede finansieringsløsninger, som passer til netop din virksomheds kapitalstruktur, cashflow og fremtidsplaner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig orienteret om de seneste nyheder, tips og produkter fra kompasbank, som kan inspirere og hjælpe dig med at drive din forretning mere effektivt eller sikre dig en god rente på din private opsparing.